Всі дороги водного сектора ведуть на виставку «AQUA UKRAINE»
Фото: TRUBA.ua
AQUA UKRAINE — 2012

Всі дороги водного сектора ведуть на виставку «AQUA UKRAINE»

5-8 листопада 2013 року на території Міжнародного виставкового центру у Києві відбудеться XI Міжнародний водний форум «AQUA UKRAINE - 2013».

Традиційно, Форум проходить за розпорядженням Кабінету Міністрів України й об'єднує роботу виставки з рядом науково - практичних конференцій, семінарів, круглих столів та інше.

Високий рівень організації та проведення заходу підтверджує почесний знак Всесвітньої асоціації виставкової індустрії (UFI), а підтримка «AQUA UKRAINE» галузевими міністерствами України свідчить про значущість проблематики Форуму для держави.
Організатори: Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерство екології та природних ресурсів України, Державне агентство водних ресурсів України, Messe Berlin GmbH
ТОВ "Міжнародний виставковий центр"

За підтримки:
• Асоціації "Питна вода України"
• Асоціації "Укрводоканалекологія"
надали прекрасну можливість прорекламувати свою продукцію, розробки, передові технології і обмінятися досвідом підприємствам, компаніям та організаціям

Запрошуємо підприємства та організації поділитися своїми досягненнями і представити продукцію, відповідну такими тематичними напрямками:
- Муніципальне та господарсько-питне водопостачання
- Технології та системи водопідготовки і водовідведення для промислового водопостачання і ТЕК
- Насоси та насосне устаткування для загальнопромислового, спеціального, комунального та побутового водопостачання і водовідведення
- Інженерні мережі
- Технології та обладнання для буріння водозабірних свердловин для побутового, комунального і промислового водопостачання.
- Матеріали та обладнання для будівництва, ремонту й експлуатації водогосподарських споруд.
- Автоматизація управління водними ресурсами та інженерними системами.
- Інформаційні технології для водної галузі
- Геологічна розвідка та видобування підземних вод, оцінка запасів водних ресурсів
- Гідротехнічні споруди. Інженерно-гідрологічні роботи. Реконструкція гідрологічних та очисних споруд. Охорона водних ресурсів
- Бутильована вода


На форумі Ви зможете продемонструвати потенціал Вашого підприємства максимально широкої професійної аудиторії відвідувачів з України, ближнього та дальнього зарубіжжя.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5815
Aquatherm Kyiv 2024