Термостат Living connect ® отримав сертифікат енергоефективності класу "А +"

У 2013 році Європейська Промислова Асоціація автоматизації будівель (Еu.Вac) ввела аудит систем автоматизації будівель, за допомогою якого можна оцінювати енергоефективність систем автоматизації будівель. За результатами цього аудиту електронні термостати living connect ® одержали високу оцінку за точність регулювання температури. Даний параметр є головною умовою досягнення енергоефективності та енергозбереження - двох ключових особливостей нової лінійки продуктів living by Danfoss. Компанія Danfoss отримала сертифікат, що дозволяє маркувати етикетки продукції найвищим класом енергоефективності - "А +".

"Клас енергоефективності" А + "- це дуже престижний показник енергоефективності продукції, і Danfoss пишається тим, що цей клас присвоєно нашим терморегуляторам living connect ®. Тепер покупці легко визначать найкращий і найбільш енергоефективний продукт. Це маркування ще раз доводить, що Danfoss лідирує в виробництві та постачанні енергозберігаючих продуктів, які оптимізують енергоспоживання приватних будинків ", - говорить Анджей Кремер, віце-президент напряму Внутрішні системи опалення Danfoss.

"Безумовно, оцінка Європейської Промислової Асоціації автоматизації будівель - це чергове визнання Danfoss" законодавцем мод "у розробці та застосуванні інноваційних технологій у сфері енергозбереження та енергоефективності", - зазначив Андрій Берестяни, директор з маркетингу та продажу компанії "Данфосс ТОВ".

Лінійка living by Danfoss - це нова епоха електронних терморегуляторів з особливими сучасними можливостями для підвищення комфорту. Вибираючи living connect ®, покупець отримує доступ до бездротових комунікацій, за допомогою яких він може регулювати всі радіатори в будинку за допомогою центральної панелі DEVIlink ™. Не потрібно програмувати кожен термостат окремо - за допомогою DEVIlink ™ підвищення і зниження температури в окремих кімнатах і будинку в цілому стає дуже легким. Також до мережі бездротової системи управління опаленням DEVIlink ™ можна підключити будь опалювальний пристрій, наприклад, підлогове опалення.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5812
Теплоізоляція