AQUA UKRAINE ‑ 2019 запрошує професіоналів водної галузі
Міжнародний виставковий центр
AQUA UKRAINE 2018

AQUA UKRAINE ‑ 2019 запрошує професіоналів водної галузі

AQUA UKRAINE - 2019
5-7 листопада пройде XVII Міжнародна спеціалізована виставка «AQUA UKRAINE ‑ 2019», яке презентує водний сектор України.

Як зазначила Голова Державного агентства водних ресурсів України Ірина Овчаренко на відкритті AQUA UKRAINE того року: «Під час цього заходу зароджуються нові ідеї, відбувається комунікація влади та бізнесу, напрацьовуються нові підходи для залучення інвестицій у водну сферу, тривають дискусії про актуальні питання впровадження європейських стандартів в управління водними ресурсами. Адже вода – це унікальний природний ресурс, основа нашого життя, а забезпеченість водними ресурсами зумовлює ресурсну безпеку кожної країни, її стабільний економічний розвиток, рівень життя, здоров'я та добробут громадян».

Цього року компанії-учасниці AQUA UKRAINE представлять найсучасніші водні технології, розробки, продукцію, обладнання, матеріали, товари та послуги.

Тематика: водопідготовка, водопостачання, водовідведення, очищення стічних вод, утилізація осаду, насосне обладнання, труби і трубопровідна арматура, автоматизовані системи управління водним господарством, розвідка та видобування підземних вод, технології та системи контролю якості води, охорона водних ресурсів, бутильовані води.

Водну виставку AQUA UKRAINE гармонійно доповнить програма науково‑практичних заходів

AQUA UKRAINE - це схвалений UFI і вже традиційний щорічний Міжнародний водний форум, який проводиться за Розпорядженням Кабінету Міністрів України з метою впровадження світових стандартів і передових досягнень у водному господарстві України.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8901
Aquatherm Kyiv 2024