У листопаді пройде X Міжнародний водний форум `AQUA UKRAINE-2012`
Олена Сердюк для TRUBA.ua
AQUA UKRAINE-2011

У листопаді пройде X Міжнародний водний форум `AQUA UKRAINE-2012`

6-9 листопада 2012 року в Києві на території Міжнародного виставкового центру відбудеться X Міжнародний водний форум `AQUA UKRAINE-2012`. Форум проходить у складі спеціалізованої виставки, науково-практичних конференцій, семінарів, круглих столів та інших заходів.

На спеціалізованій виставці AQUA UKRAINE в широкому асортименті буде представлена ​​вітчизняна та зарубіжна трубна продукція, арматура, фільтри, насоси, компресори, обладнання для ГНБ, прилади для пошуку витоків води, трасошукачі, градирні, установки знезараження води, реагенти, технології зневоднення та утилізації осаду стічних вод, а також інша продукція, яка використовується в сфері водопостачання і водовідведення, у водопідготовці, очищенні води та стоків, включаючи промисловий, комунальний і побутової аспекти цієї тематики.

Щорічно `AQUA UKRAINE` збирає сотні учасників із понад 20 країн світу і тисячі відвідувачів, серед яких керівники підприємств водної та інших галузей економіки, житлово-комунального сектора, будівельних та проектних організацій, енергетики, харчової промисловості, машинобудівних підприємств, металургії, агропромислового сектора, представники центральних та регіональних органів влади, обласних природоохоронних інспекцій, водоканалів, наукових установ, професійних асоціацій, міжнародних та інших організацій.

Широке коло актуальних водних проблем і шляхів їх вирішення висвітлять науково-практичні конференції `Вода та довкілля`, `Якісна питна вода України: можливості та реалії` та інші конференції, тематичні семінари, `круглі столи`.

Організатори Форуму: Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерство екології та природних ресурсів, Державне агентство водних ресурсів, Messe Berlin GmbH, Міжнародний виставковий центр.

До зустрічі на AQUA UKRAINE - 2012.

Місце проведення:
 Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський пр-т, 15, ст. м. `Лівобережна`
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5530
Теплоізоляція