Змішувач для умивальника Axor зібрав нагороди
Фото: Uli Meier для Axor / Hansgrohe SE

Змішувач для умивальника Axor зібрав нагороди

Після презентації першого прозорого змішувача «Axor Starck V», яка пройшла навесні 2014 року в міланському шоу-румі DURINIQUINDICI, продукт оцінили різними міжнародними нагородами. Наприклад, змішувач отримав «Bestof theBest» 2015 в рамках найпрестижнішої нагороди в області дизайну інтер'єрів і меблів Interior Innovation Award. Це вже друга поспіль подібна нагорода для Axor, дизайнерської марки Hansgrohe SE. Також, цього року дизайн відзначили журнал «Wallpaper» і «Elle Decoration».

Продукт розроблений у співпраці з французьким дизайнером Філіпом Старком. «Axor Starck V» являє собою повністю прозорий мікшер і виводить на перший план водний вихор, який створюється після відкриття крану при мінімальному тиску води 1,5 бар. Це додає емоційний аспект в продукт. В тому числі, коли вода природно стікає по відкритому носику.
Прозорий корпус зроблений зі скла, а непрозорі його частини мають порошкове покриття. Носик можна повертати, а також знімати для чищення (миється в посудомийній машині).
Витрати змішувача - 4 л/хв.

Як зазначив Філіп Грое, керівник Axor, нову ідею вдалося зробити універсальною для всього спектру стилів від авангарду до класики за допомогою набору бази змішувача і ручок.
Ідентифікатор: 7287
Теплоізоляція