Новинки ринку: осушувачі повітря Cooper & Hunter серії WD2: CH-D007WD2, СН-D008WD2, СН-D010WD2

Новинки ринку: осушувачі повітря Cooper & Hunter серії WD2: CH-D007WD2, СН-D008WD2, СН-D010WD2

Осушувачі повітря С & H завжди відрізнялися надійністю, практичністю і високою продуктивністю, апарати серії СН-WD2 - не виняток. Дані моделі чудово справляються із завданням контролю та зменшення рівня вологості в приміщеннях. Підійдуть для роботи в квартирах, приватних будинках, підвалах, складах і т.п. Досить популярна серія зі зручним інтерфейсом і одна з кращих в співвідношенні ціни і якості.
 
Система осушення Cooper&Hunter серії СН-WD2 працює за принципом конденсації, коли вологе повітря з приміщення потрапляє на випарник (холодний теплообмінник), де в процесі охолодження його температура знижується і водяна пара стає більш насиченою, після чого стікає в ємність у вигляді конденсату, потім, повітря підігрівається і потрапляє назад у приміщення.

Панель управління осушувачем
Осушувач обладнаний зрозумілою панеллю керування з РК-дисплеєм. На екрані показується поточний рівень вологості в приміщенні, з можливістю її регулювання від 30% до 80%. Так само на панелі управління представлені: вибір однієї з трьох доступних швидкостей вентилятора, таймер на автоматичне відключення апарату, індикатор заповнення бака і індикатор забруднення фільтра.

Конструктивні особливості
Апарат оснащений зливом для збору конденсату через дренажний шланг або в резервуар, для комфортного відведення води в будь-який зручне місце. Знімний фільтр перебуває на тильній стороні обладнання, легко знімається і чиститься (досить просто промити його під водою і ретельно висушити). Так само, завдяки встановленим коліщаткам і рукоятці, транспортувати осушувач досить просто. Установка проводиться горизонтально, на рівній поверхні.

Основні функції та переваги осушувачів C & H серії WD2
Висока продуктивність
Сучасний дизайн
Зручна панель управління
3 швидкості роботи вентилятора на вибір
Низький рівень шуму
Функція авторазморозки
Електронний тип управління
Індикація параметрів вологості
«Авторестарт» зі збереженням налаштувань, в разі перебоїв з електроенергією
Наявність таймера на відключення через 2 години або 4
Система захисту від перенаповнення бака конденсатом
Індикатор забруднення фільтру (після 250 годин роботи)
Легке транспортування і встановлення осушувача

Детальний опис конструкції і технічних характеристик моделей Cooper&Hunter серії СН-WD2 наводиться в розділі "Відеоогляд осушувачів повітря" на сайті

Отримати консультацію фахівців і допомогу в придбанні осушувачів повітря Cooper & Hunter, Ви можете зателефонувавши за номером:.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7288
Теплоізоляція