Новинка - ППР труба довжиною 2 м!
VALTEC

Новинка - ППР труба довжиною 2 м!

Питання транспортування ППР труб завжди ставав проблемним. Із за значних габаритів, перевезення і зберігання, виконання навантажувально -розвантажувальних робіт труб по 4м. створює складності при роботі з даним видом продукції.
На численні прохання споживачів, враховуючи потреби ринку, VALTEC розширив лінійку пропонованих товарних позицій поліпропіленових труб.
Запропонована новинка має габаритну довжину 2м., Що дозволяє транспортувати трубу без додаткових витрат, не вимагає виділення великих складських площ.
Слід зазначити, що відмінність зміни торкнулися тільки довжини. Всі технічні параметри, види і призначення труб залишилися незмінними.
Асортимент VALTEC включає в себе цілісні і багатошарові - армовані скловолокном або алюмінієм - труби діаметром від 20 до 90 мм, виконані з високоякісного поліпропілену PP- R 100. Армовані поліпропіленові труби VALTEC PP - FIBER випускаються з оптимальним співвідношенням скловолокна і поліпропілену в складі армуючого шару.
Алюмінієва прошарок труб PPALUX - суцільна (без перфорації). Це виключає дифузію через стінки молекул кисню. Центральне розташування прошарку спрощує монтаж сполук (не потрібно видалення фольги в місці зварювання).
Виробництво поліпропіленових труб VALTEC здійснюється на сучасному обладнанні з операційним контролем якості на всіх етапах - від вхідного контролю сировини до тестування готової продукції.
Поліпропіленові труби VALTEC продаються в штангах довжиною 4 і 2 м, упакованих в міцні мішки з нанесеною на них технічної та складської інформацією.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6498
Aquatherm Kyiv 2024