Компанія REHAU – спонсор конференції `Енергетика, енергозбереження та екологія`

15 грудня 2012 року в м. Маріуполі відбулася науково-практична конференція `Енергетика, енергозбереження та екологія`, яку щорічно організовує енергетичний факультет Приазовського державного технічного університету. Компанія REHAU виступила спонсором проведення конференції.

Мета конференції – популяризація наукових ідей в галузі енерго- та ресурсозбереження, дбайливого ставлення до навколишнього середовища. Проте головним завданням даного заходу залишається виявлення талановитої молоді, заохочення її до професійної та наукової діяльності.

Цього року в конференції взяли участь 50 учнів загальноосвітніх шкіл та 12 студентів 1-2 курсів ПДТУ. В доповідях та наукових розробках учасників конференції були порушені теми з електрифікації, теплоенергетики, теплофізики та промислової екології. Доповідачі, які найбільш повно та цікаво розкрили теми енергоефективності та енергозбереження, здобули відзнаку від компанії REHAU у вигляді дипломів та грошових премій.

Диплом I ступеню отримали учениці 10 класу ЗОШ №5 Безобразова Катерина та Логунцова Анна за доповідь на тему `Керування освітленням та опаленням школи з урахуванням коштів на використання та обслуговування`.

Дипломом II ступеню була відзначена робота учнів Маріупольського ліцею Влазнєва Павла та Зотова Данили на тему `Розвиток систем сонячного теплозабезпечення для житлового будинку та перспективи розвитку сонячної енергетики`.

Диплом III ступеню отримав учень 11 класу НВК колегіуму-школи №28 Зименко Сергій за роботу на тему `Енергопасивний будинок`.

Спеціальним призом та дипломом була відзначена робота `Енергозбереження у житловому приміщенні`. Її авторка, учениця 7 класу ЗОШ №18 Ольховська Арина, незважаючи на досить юний вік, зуміла підготувати цікаву розгорнуту доповідь на досліджувану тему.

`Конференція пройшла на досить високому рівні, – розповідає Олексій Біленко, директор бюро з продажів ТОВ `РЕХАУ` в м. Донецьку. – Мене приємно вразило, що школярі підготували змістовні доповіді на такі серйозні теми та гідно відповідали на запитання членів комісії.`

Дякуємо всім за участь у конференції та бажаємо подальших успіхів та нових перемог!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5623
Теплоізоляція