21 лютого 2013 року підписано міжнародну угоду про співробітництво Харківської національної академії міського господарства з ТОВ Рехау
Фото: Rehau

21 лютого 2013 року підписано міжнародну угоду про співробітництво Харківської національної академії міського господарства з ТОВ Рехау

21 лютого 2013 року Харківська національна академія міського господарства в особі ректора професора Бабаєва В.М. та ТОВ "Рехау" в особі директора з маркетингу та збуту напрямку внутрішніх інженерних мереж Солоненко М.В. підписали угоду про співробітництво.

Компанія "Рехау" має міжнародний рівень визнання та вже багато років на ринку України пропонує сучасні системи підлогового опалення, внутрішні шумопоглинаючі системи каналізації та є одним зі світових лідерів з виробництва віконних систем.

Враховуючи освітню специфіку Академії та її спрямованість на підготовку кадрів щодо життєзабезпечення міст та сталого функціонування житлово-комунального господарства, така угода надасть можливість здійснювати підготовку студентів з використанням сучасних будівельних технологій та розробляти реальні проекти з реконструкції інженерних систем будівель та з підвищення енергоефективності експлуатації систем та будівель.

Відповідно до угоди студенти спеціалізації "Технічне обслуговування, ремонт та реконструкція будівель" (випускаюча кафедра "Теплохолодопостачання") беруть участь у конкурсі дипломних проектів, який щорічно проводить компанія "Рехау". При виконанні дипломного проекту буде задіяне сучасне програмне та методичне забезпечення, яке надає компанія "Рехау". Автори найкращих дипломних проектів отримують грошові винагороди від компанії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5771
Aquatherm Kyiv 2024