Зустріч акціонерів компанії «Енергополь Україна» та керівництва німецького концерну REHAU
REHAU
Керівник стратегічного бізнес-напряму Будівництво та заступник Голови Глобального Виконавчого Комітету пана Йорґ Нойкірхнер

Зустріч акціонерів компанії «Енергополь Україна» та керівництва німецького концерну REHAU

Підписання договору про стратегічну співпрацю між ПрАТ «Енергополь-Україна» (забудовник ЖК «Міністерський») та німецьким концерном «REHAU».

15 квітня 2013 року відбудеться зустріч акціонерів компанії «Енергополь-Україна» та керівництва концерну REHAU (Німеччина) . На зустрічі заплановано обговорення перспектив та умов співпраці між компаніями, та підписання договору про стратегічну співпрацю між ПрАТ «Енергополь-Україна» та «REHAU».
«Енергополь –Україна» є забудовником сучасного житлового комплексу «Міністерський», розташованого в Києві в Оболонському районі за адресою вул. Кондратюка, 1. Загальна площа комплексу становить 289 тис. кв. м. 1-а чергу було здано в 3-му кварталі 2012 р., а 2-гу чергу планується здати в експлуатацію в 4-му кварталі 2013 р.
В рамках договору про співпрацю передбачається проводити стратегічне та комплексне співробітництво у сфері використання високотехнологічних полімерних рішень REHAU у сфері будівництва. Зокрема «Енергополь-Україна», при будівництві ЖК «Міністерський» та інших своїх об’єктів, буде використовувати програми REHAU віконного та фасадного напряму, а також напряму внутрішніх інженерних мереж (зокрема, труби для опалення RAUTITAN, безшумну каналізацію RAUPIANO).
Орієнтація на високу якість застосовуваних будівельних матеріалів забудовника ЖК «Міністерський» та надійна репутація всесвітньо відомого німецького виробника стали основними причинами для рішення початку стратегічної співпраці «Енергополь-Україна» з «REHAU».
На зустрічі з метою підписання договору про співпрацю в рамках свого візиту до України зі сторони концерну REHAU будуть присутні Керівник стратегічного бізнес-напряму Будівництво та заступник Голови Глобального Виконавчого Комітету пана Йорґ Нойкірхнер , Генеральний директор Південно-західного регіону Европи пан Рафаель Даум, керівник бізнес-напряму Будівництво Південно-західного регіону Европи пан Дітер Фрідл, а також топ-менеджмент дочірньої компанії в Україні ТОВ «Рехау». ПрАТ «Енергополь-Україна» представлятимуть директор, пані Тетяна Семенкова, керівник проекту пан Олександр Клименко та заступник керівника проекту пан Дмитро Однолько.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5849
Теплоізоляція