Виставка «Вогонь & Вода вашого будинку»

Виставка «Вогонь & Вода вашого будинку»

2 - 4 листопада 2012 року в м. Київ проходить тематична виставка «Вогонь & Вода вашого будинку». Відвідати виставку можна у ВЦ «КиївЕкспоПлаза», по вулиці Салютна, 2 - Б, де велика кількість виробників презентують Вашій увазі продукцію кількох тематичних напрямків:
«Вогонь-опалення»,
«Вода-водопостачання»,
«Інфраструктура»,
«Лазні та сауни»,
«Захист приватного будинку».
Розділ «Опалення» надає можливість ознайомитися з котлами та супутнім обладнанням, дров'яними печами, камінами, електричними теплими підлогами, стінами і т.д.
Найрізноманітніші водонагрівачі, геліоколектори, системи очищення води, автономні каналізації Ви знайдете в розділі «Водопостачання».
Тематичний розділ «Інфраструктури» презентує новинки у сфері обладнання та матеріалів для монтажу систем опалення та ГВП, систем ХВП, керуючої автоматики та джерел безперебійного живлення для котлів опалення.
Усілякі басейни, лазні, сауни, інженерні системи та обладнання, купелі і багато іншого Ви знайдете, відвідавши експозицію «Лазні та сауни».
У розділі «Захист приватного будинку» Вашій увазі надається можливість ознайомитися з продукцією для захисту будинку від витоку газу, затоплення і блискавок.
Компанія «Албіон Гроуп» також бере участь у виставці «Вогонь & Вода вашого будинку», де презентує поліпропіленові, скловолоконні, каркасні та переливні басейни, системи біологічної очистки Bio-CWT, а також ряд іншої продукції.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5540
Aquatherm Kyiv 2024