Компанія «Албіон Гроуп» взяла участь у виставці COMFORT HOUSE 2014

Компанія «Албіон Гроуп» взяла участь у виставці COMFORT HOUSE 2014

Comfort House 2014
Минулого тижня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» стартувала масштабна виставка COMFORT HOUSE 2014, яка цього року проходить паралельно з взаємодоповнюючими виставками «Будівництво та архітектура» і «Дерев'яний дім».
COMFORT HOUSE презентувала кращі технології екобудівництва, системи автоматизації і управління, а також готові інтер'єрні рішення.
Виставка «Будівництво та архітектура» представила нові тенденції в сфері архітектурного планування та капітального будівництва.
На виставці «Дерев'яний дім» були представлені найкращі виробники дерев'яних будинків та елементів інтер'єру з дерева. Також були представлені печі і каміни.
Масштабність виставки дозволила одночасно і максимально охопити всі аспекти розвитку будівельної галузі. В рамках виставки пройшли тематичні семінари, конференції, а також форуми з найактуальніших питань в галузі будівництва.
Серед учасників виставки COMFORT HOUSE 2014, свої досягнення показала і компанія Албион Гроуп. На виставці були представлені макет басейну, павільйону, а також система біологічної очистки стічних вод Bio-CWT.
Насичена програма COMFORT HOUSE 2014 стала корисною для фахівців з кожного напряму і дозволила поглиблено вивчити актуальні питання будівництва та експлуатації будинків згідно новим екологічним і технологічним стандартам.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6788
Теплоізоляція