Укрінстал Вінниця відкрив двері для своїх клієнтів!
"Укрінстал", Вінниця, продаж, монтаж, доставка

Укрінстал Вінниця відкрив двері для своїх клієнтів!

Шановні партнери!

Ми раді повідомити про відкриття філії компанії «Укрінстал» в м. Вінниця. Це черговий крок назустріч нашим клієнтам.
Основний напрямок діяльності компанії «Укрінстал» - реалізація продукції обраних брендів (Rehau, Purmo, Grundfos, Danfoss, General Fittings, RuB, Itap, Walraven, Unidelta, Kan-therm, Immergas, Berke Plastik, Valrom та ін) для монтажу систем опалення , водопостачання, кондиціонування і вентиляції.
Принцип роботи компанії «Укрінстал» заснований на комплексному підході - від повної консультації до продажу необхідного товару.
Завдяки широкому асортименту продукції, пропонованої компанією «Укрінстал», можна вирішити задачу водопостачання, опалення, кондиціонування і вентиляції будь-якої будівлі - від невеликого дачного будинку до багатоквартирного великого комплексу. Сучасні технології монтажу систем опалення, водопостачання, водовідведення, вентиляції, кондиціонування повинні відрізнятися високою надійністю, і вимагають, при монтажі, застосування високоякісної продукції, яку ми пропонуємо.
Тому, сьогодні наші клієнти це - будівельні, інсталяційні й інжинірингові компанії, забудовники і монтажні організації, підприємці, які завжди покладаються на підтримку і компетентність наших кваліфікованих фахівців.
Якщо Ви ще не є нашим клієнтом - ласкаво просимо в коло надійних партнерів компанії «Укрінстал».

Чекаємо Вас за адресою:
21034, м. Вінниця, вул. Лебединського, 15
тел. 043 255-XX-XX Показати телефон+380 432 556 641
тел. 043 255-XX-XX Показати телефон+380 432 557 644
Графік роботи:
Пн - Пт: 8.30 - 18.00
Сб: 9.00 - 13.00
Нд: вихідний
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5541
Теплоізоляція