Філіал НВЦ вентиляції та кондиціонування вже провів монтаж кондиціонерів Midea в Тернополі

Філія НВЦ вентиляції та кондиціонування, яка нещодавно відкрита в Тернополі, уже успішно працює. Минулого тижня виконано монтаж побутових кондиціонерів в приватних житлових примыщеннях.
В Тернополі, як і в інших містах України в цьому сезоні найбільшою популярністю користуються кондиціонери економ-класу Midea. Завод Midea, незважаючи на його розташування в Китаї, виробляє дуже якісні кондиціонери, починаючи з економ-класу і закінчуючи елітними. Як і в останні роки, якість кондиціонерів Midea дуже висока і зараз компанія розглядає можливість підвищення гарантійного строку експлуатації до 3 років. За останні роки НВЦ вентиляціх та кондиціонування не зареєстрував жодного випадку відмови кондиціонерів Midea, встановлених компанією.
На даний час компанія має в наявності крім Midea кондиціонери Hitachi, LG, Cooper&Hunter, Idea, а також може під замовлення закупити і встановити кондиціонери будь-якої сучасної марки. Компанія притримується мінімальних цін і дуже часто надає знижки від роздрібних цін виробника, завдяки великому стажу роботи і заробленим бонусам.
Нагадуємо, що з приходом весни, необхідно провести планове технічне обслуговування усіх кондиціонерів, руфтопів, чілерів, припливних і припливно-витяжних систем вентиляції. Незалежно від інтенсивності експлуатації, перед початком кожного сезону необхідно проводити технічне обслуговування всіх кондиціонерів та іншої вентиляційної техніки. При пропуску строків і роботі кондиціонера з недостачею фреону можливий вихід з ладу компресора, що загрожує великими матеріальними втратами.
Компанія також заключає договори з організаціями на круглорічне технічне обслуговування, яке гарантує безперервну роботу систем вентиляції-кондиціонування і мінімальні витрати для замовника.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5213
Aquatherm Kyiv 2024