Підсумки відвідування виставки Аква-Терм Київ 2012 спеціалістами із Хмельницького
Снозик Олександр Володимирович
Професійна вентиляція, опалення і кондиціонування

Підсумки відвідування виставки Аква-Терм Київ 2012 спеціалістами із Хмельницького

З 15 по 18 травня 2012 року з ініціативи Науково-виробничого центру вентиляції та кондиціонування делегація спеціалістів з вентиляції, опалення і кондиціонування з Хмельницького взяла участь у виставці Аква-Терм Київ 2012. Окрім спеціалістів Науково-виробничого центру вентиляції та кондиціонування з Хмельницького в роботі виставки взяли участь ПП Шумелда, ПП Снозик і студенти Хмельницького національного університету.
Як і в минулі роки, відвідування виставки мало велике значення для фахівців з вентиляції, кондиціонування, водопостачання та опалення. По-перше така виставка - це унікальна можливість зустріти в одному місці всіх кращих фахівців України та світу, під час конференцій, круглих столів та особистих зустрічей обговорити стан ринку в області вентиляції, опалення та кондиціонування, обмінятися кращими досягненнями, обговорити проблеми та намітити шляхи їх рішення на майбутній рік.
По-друге, це прекрасна можливість познайомитися з новими компаніями, оцінити їх новинки та пропозиції, зав'язати взаємовигідні контакти.
І, звичайно, така виставка - це зустріч старих друзів, які по-буднях спілкуються по-e-mail або телефону, але виключно з ділових питань.
Нинішня виставка показала зростаючу частку іноземних китайських компаній, які бажають брати участь в бізнесовому житті України в області вентиляції, кондиціонування, водопостачання та опалення. У порівнянні з попередніми роками в 2012 році зросла кількість і якість пропозицій з теплових насосів та інших економних джерел теплової енергії. Також велику увагу на виставці приділялося обладнанню з водопостачання та водоочищення.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5291
Теплоізоляція