На європейський ринок виходить нова система зворотного осмосу від Siemens
Фото: Siemens

На європейський ринок виходить нова система зворотного осмосу від Siemens

Підрозділ Industry Automation компанії Siemens запускає нову систему зворотного осмосу на європейський ринок - Vantage M83 RO. Як основну перевагу для нового продукту, компанія виділяє низькі експлуатаційні витрати, що було досягнуто за допомогою використання енергозберігаючих компонентів, в поєднанні з гнучкими режимами роботи.

Нова система призначена для застосування в таких галузях промисловості, як: продукти харчування та напої, енергетика, мікроелектроніка та сонячна промисловість.

Габаритні розміри системи складають тільки 82,5 х 429,5 см, а у висоту - 237,8 см, що дозволяє проходити через стандартні дверні отвори промислових будівель. Може бути використана для виробництва технологічної води в котли, для очистки стічних вод або для переробки води.

Продукт відрізняє низьке споживання енергії за рахунок використання частотно-регульованого приводу контролера насосів. Це дозволяє економити енергію від 15% до 60% в порівнянні зі звичайним лінійним контролером. Також в компанії називають такі переваги, як:
- Поліпшення відновлення води;
- Спрощений процес хімічного очищення;
- Зміна налаштувань системи дозволяє уникнути непотрібний витрата води;
- Зменшення кількості відходів без збитку для якості води;
- Проста експлуатація і зручне управління;
- Сенсорні дисплеї для моніторингу продуктивності системи.

У Європі будуть представлені моделі: Economy, Deluxe і Select.
Системи попередньо зібрані, що мінімізує установку і введення в експлуатацію. Вони проходять перевірку на заводі при зборці і легко підключаються до комунальних мереж.
Ідентифікатор: 5212
Теплоізоляція