Кількість придатних до використання полімерних відходів скоротилося у Великобританії

Об`єднання переробників BPF (Великобританія) висловило занепокоєння через скорочення кількості придатних до використання полімерних відходів, і зацікавилося досвідом експортування використаних полімерів в ті моменти, коли попит на них на внутрішньому ринку зростає. Про це йдеться в прес-релізі організації.

Об`єднання переробників звертається до місцевої влади з проханням встановити, куди насправді йдуть відходи і наполягає на тому, що умовою роботи будь-якої організації з утилізації матеріалів (Оум) повинен бути збір інформації про це на ринках збуту. Асоціація також закликає до більш строгого контролю за партіями відходів з-за кордону і більш жорстких дій міністерства навколишнього середовища, продовольства і сільського господарства та управління охорони навколишнього середовища по відношенню до вантажів, що підлягають знищенню.

`Причини нинішніх труднощів складні`, - заявляє голова об`єднання переробників Роджер Бейхем (Roger Baynham) з Philip Tyler Polymers. `Виробництво в Сполученому Королівстві приходить в норму після рецесії, і попит на сировину зростає. Посилюється відчуття стабільності, стійкості розвитку і одночасно занепокоєння щодо того, що поставки деяких первинних полімерів погіршили й без того напружену ситуацію. У багатьох членів об`єднання є давні проблеми з Оум, пов`язані з якістю матеріалів, що випускаються. Оум, вірять в об`єднанні, переробляють відходи з орієнтацією на об`єм для світового ринку, а не на якість. Отже, питання експорту зараз більш гострий `.

`Звичайно, ситуація все більш значима для ринків експорту, але при тому, що Китай закопує сміття, оцінюваний в 5% від кількості в Сполученому Королівстві, це чи рівень для участі, і занадто велика спокуса для учасників Оум відправляти низькоякісні використані полімери за море` .

http://plastinfo.ru/
Ідентифікатор: 4742
Aquatherm Kyiv 2024