Промислові охолоджувачі повітря BREEZAIR зі складу в Познані (Польща).

Міжнародна компанія MCS Group (колишня назва DESA Group) поповнила свій східноєвропейський склад у м.Познані (Польща) всієї лінійкою охолоджувачів повітря Breezair австралійської компанії SEELAY.
Для багатьох промислових і комерційних будівель охолодження і вентиляція приміщень досить складне завдання, особливо якщо це об`ємні приміщення c недостатньою герметичністю, частково відкриті простори. Ці завдання добре вирішує обладнання BREEZAIR австралійської фірми SEELEY.
Періодично від 1 до 4 разів на хвилину, або 20-60 разів протягом години, агрегати BREEZAIR повністю оновлюють повітря в приміщенні подаючи його ззовні. Продуктивність обладнання від 5000 до 55000 метрів кубічних повітря за годину. Витрати електоенергіі при вентиляції і охолодженні від 0,45 до 1.5 кВт при продуктивності до 15 000 метрів кубічних охолодженого повітря на годину.
Ціни обладнання та вартість експлуатації в декілька разів нижче ніж для обладнання звичайного кондиціонування повітря.
Ще одна перевага - можливість тримати відкритими вікна і двері (необхідна умова), що значно розширює діапазон застосування охолоджувачів.
Охолоджувачі BREEZAIR особливо необхідні для приміщень де постійно висока температура, забруднених середовищ - дим, пари, хімічні забруднення. Також для тих виробництв, де необхідна додаткова вологість - текстильна промисловості, друкарні, пекарні, при вирощуванні домашніх тварин
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4741
Aquatherm Kyiv 2024