Новий професійний очищувач повітря MАСТЕР MAS 13.

Новий професійний очищувач повітря MАСТЕР MAS 13.

Міжнародна компанія DANTHERM Group, яка є власником бренду MASTER (Італія), провідного у світі виробника кліматичного обладнання для обігріву осушення, охолодження та вентиляції, запустила у виробництво новий професійний очищувач повітря MASTER MAS 13.
Професійний очищувач повітря Master MAS 13 звільняє повітря від пилу та зважених частинок. Зменшує неприємні запахи в навколишньому середовищі. Потужний вентилятором продуктивністю 1300 м³ / год. Два фільтри відповідають за фільтрацію. Попередній фільтр G4 видаляє більші частинки та частинки пилу.Фільтр HEPA H13 ретельно очищає повітря від більш дрібніших частинок, алергенів, пилку, бактерій, кліщів і спор цвілі. Електронний блок управління. Швидкість обертання вентилятора можна плавно регулювати. Оснащений лічильником робочих годин і індикатором необхідності заміни фільтра. Орієнтовний об’єм приміщення для очищення 520 м3. Можливість використовувати кілька приладів для приміщень більших розмірів.
Застосування: для очищення повітря в місцях, забруднених пилом та зваженими частинками, а також у місцях, де вода завдала шкоди забрудненням цвіллю.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9164
Теплоізоляція