Старт продажу перетворювачів концентрації вуглекислого газу та аміаку в повітрі ОВЕН ПКГ100

Старт продажу перетворювачів концентрації вуглекислого газу та аміаку в повітрі ОВЕН ПКГ100

Компанія ОВЕН інформує про початок продажу перетворювачів концентрації вуглекислого газу та аміаку в повітрі ОВЕН ПКГ100 для приміщень тваринництва і рослинництва.

Перетворювачі концентрації газу ОВЕН ПКГ100-СО2 і ПКГ100-NH3 – це промислові газоаналізатори, які безперервно вимірюють концентрацію вуглекислого газу та аміаку.
ОВЕН ПКГ100 мають два вихідних аналогових сигнали 4...20 мА і один цифровий канал RS-485 (Modbus RTU), які дають змогу підімкнути їх до будь-яких контролерів, регуляторів, а також бути частиною складних систем автоматизації промислових процесів. Датчики мають широкий діапазон перетворення і стійкі до перевантажень.
Модифікація ПКГ100-NH3 застосовується у тваринництві, під час виготовлення та зберігання добрив, а модифікація ПКГ100-CO2 широко використовується для контрою рівня вуглекислого газу в пташниках, теплицях, медицині та металургії, а також в системах керування мікроклімату приміщень.

Переваги датчиків:
• Високоточний NDIR-сенсор на СО2 з діапазоном 400...5000 ppm.
• Стабільний напівпровідниковий сенсор на NH3 з діапазоном 0...1000 ppm.
• За допомогою двох вихідних сигналів 4...20 мА датчик можна підімкнути до будь-якого регулятора або контролера, що має аналогові входи.
• RS-485 дає можливість передавати виміряні концентрації газу на «верхній рівень» – наприклад, в диспетчерську об'єкта.
• Корпус має ступінь захисту IP65, а наявність модифікації з виносним зондом довжиною 3 метри забезпечує гнучкість у встановленні та експлуатуванні датчика.

Докладніше про датчики газу читайте на сайті компанії ОВЕН.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9161
Aquatherm Kyiv 2024