Працюємо під час ВС

Прямокутні і квадратні душові кабіни під замовлення

.
+380 67 485 XX XX +380 67 485 3782
Одеса
Продавець: Елкон-дизайн
Прямокутні і квадратні душові кабіни під замовлення
Прямокутної форми скляні душові кабіни - практичність і комфорт. Популярними в своєму роді з усіх існуючих видів є саме кутові інсталяції для душа. Такі конструкції дозволяють економити без того малу площу ванної кімнати і користуватися всіма позитивними якостями кабінки. Така річ буде ідеально "входити" в будь-який інтер'єр і навіть для найвибагливіших знайдеться своя. До того ж до всіх цих переваг є і ще одне - кутову душову кабіну з безпечного загартованого скла можна виконати за індивідуальним проектом, який можна розмістити в компанії Елкон-дизайн в Одесі. Наприклад, у Вас невелика ванна кімната, де хотілося б розмістити і трохи техніки, і кошик для білизни, а можливо і умивальник і прасувальну дошку, то душові кабінки 80х80 - це саме Ваш розмір. Акуратно вписавшись у кут ванної кімнати, вона надасть інший простір для всього, що Ви побажаєте. Також активно користуються попитом у споживачів кутові душові кабіни 90х90, в яких навіть великі люди буду відчувати себе комфортно. У таких кабінах піддони застосовують свої, зроблені з парапетом з плитки або покупної масивний піддон з акрилу. А її розмір цілком підходить навіть для маленьких кімнатках в будинках старих будівель.

Ми запропонуємо надійну в експлуатації і стійку до окислення фурнітуру з нержавіючої сталі або хромованою бронзи. Підберемо для жовто-золотистих тонів сантехніки такого ж кольору комплектуючі. У разі нестандартних рішень і використання ексклюзивних вузлів і фкрнітури для скляних душових кабін, будемо застосовувати свої технологічні розробки.

У нинішній час, як це не дивно, існує дизайн душових кабін. Можна встановити як прозорі, так і матові скла, затонувати їх, а останнім часом модно прикрашати скла кабіни малюнком - такий варіант оформлення буде вираженням Вашої індивідуальності. При необхідності Ви можете встановити скла з матованим малюнком або просто матові. Зробіть свій вибір в сторону скляних кутових душових кабін, підкресліть індивідуальність Вашої ванної кімнати.
Технічні характеристики
Артикул31293
Оновлення: 23.02.2024
Ідентифікатор: 31293
Відгуки
Дивитись весь прайс-лист компанії Елкон-дизайн - 10 позицій
Теплоізоляція