Працюємо під час ВС

Душовий куточок скляний

1 100 грн замовити
.
+380 67 485 XX XX +380 67 485 3782
Одеса
Продавець: Елкон-дизайн
Душовий куточок скляний
Кращий вибір для ванної - душові куточки зі скла
Безсумнівним плюсом душового куточка з загартованого скла є міцність, довговічність, різноманітність текстур, квітів, форм і розмірів. На такому світлопрозорих матеріалі майже не видно розводи і подряпини. Такий скляний куточок для душа прикрасить будь-яку ванну кімнату. У порівнянні зі звичайним склом загартоване набагато міцніше і безпечніше, адже скло може розбитися і нанести серйозні травми. Але все ж якщо загартоване скло розіб'ється, осколки будуть негострими і дрібними. Також скло з часом не темніє і не мутніє. Товщина загартованого скла може становити 6, 8, 10 мм.
Монтаж такої конструкції займає всього кілька годин, що також є хорошим показником простоти пристрою і високій технологічності душового корпусу. Різноманітність дизайну досить багате. Перше що треба вибирати для душової кабіни або куточка, це якесь скло буде використовуватися. Існує кілька різновидів скла:
- Стандартне (прозоре)
- Матове непрозоре, але світлопроникний
- Кольорове (тоноване)
- Візерункове або декоративне.
Основними формами душових куточків вважаються: прямокутна і квадратна, трапецієвидна, радіальна з заокругленнями по радіусної кривої, і нарешті - кутова непрямокутних.
Різноманітність декоративних елементів, якими може бути прикрашена душова кабіна приємно дивує. Це орнаменти, малюнки, мозаїки. Зовнішній вигляд такої душової кабіни може бути як унікальним, так і класичним. Витонченості при конструкції додає відсутність металевого каркаса. Вся фурнітура виготовлена ​​з якісних, міцних і антикорозійних матеріалів. Вона може бути будь-яких кольорів, форм починаючи від класичних до дизайнерських. Верхня фурнітура покрита вологостійким покриттям.
Установка душових безрамних скляних куточків із загартованого скла справа непроста. Самостійно її здійснити неможливо, адже це дуже тонка робота. Сам процес дуже трудомісткий і вимагає спеціальних знань і умінь. Попередня підготовка до монтажу повинна бути виконана ретельно і дуже акуратно. Поверхня, на яку встановлюється душова кабіна повинна бути дуже рівною. Так як кожна кабіна виготовляється за індивідуальним замовленням, необхідно чітко виміряти розмір піддону (якщо є) і габарити самої кабіни.
По всьому периметру душової кабіни або куточка для душа використовується безбарвний герметик.
Технічні характеристики
Артикул29408
Оновлення: 23.02.2024
Ідентифікатор: 29408
Відгуки
Дивитись весь прайс-лист компанії Елкон-дизайн - 10 позицій
Теплоізоляція