Італійський дизайнер розробив радіатор як елемент декору
Фото: Tubes Radiatori

Італійський дизайнер розробив радіатор як елемент декору

Італійський виробник дизайнерських радіаторів Tubes Radiatori запропонував привабливу простоту. Радіатор Step by step за високий ступінь індивідуальності здобув визнання від міжнародного журі RedDot Award 2021 й був відзначений Best of the best.

Модульний обігрівач, розроблений Альберто Меда (Alberto Meda), має значний дизайнерський складник. Модулі складаються з пластин, розташування яких нагадує сторінки книги та створює відчуття руху. А поєднання модулів, особливо різноспрямованих, створює гру світла й тіні.
Кріплення приховані, і їх не видно з боків.

Завдяки різній висоті та можливості комбінування різних модулів, радіатор у великих кімнатах можна використовувати для візуального акценту. Модулі можуть бути спрямовані вліво, вправо або у двох протилежних напрямках. Різні напрямки і висоти дозволяються створити двадцять різних комбінацій.
Обігрівач виступає лише на 7,8 см від стіни, тому підходить для вузьких просторів. Step by step можна використовувати у ванній кімнаті завдяки додатковій комплектації: рушникосушка й гачок.

Виготовлений з алюмінію. Велика площа модулів працює на ефективність нагрівання. Випускається в гідравлічному, електричному та змішаному варіантах.
Ідентифікатор: 9361
Aquatherm Kyiv 2024