Енергоаудит — нова послуга від "Київенерго"
Фото: OptimaHouse

Енергоаудит — нова послуга від "Київенерго"

В світлі високого запиту суспільства на енергоефективні технології фахівці "Київенерго" розробили нову послугу — енергетичний аудит будівель, яка буде надаватися усім бажаючим з листопада місяця поточного року, передає прес-служба "Київенерго".

Нова послуга включає в себе комплекс робіт з обстеження будівлі за допомогою тепловізора, в результаті яких видається висновок із зазначенням рівня поточного споживання теплової та електроенергії, описом потенціалу дому та рекомендаціями щодо проведення енергозберігаючих заходів. Також фахівці розробляють або оновлюють енергетичний паспорт будівлі.
В ході енергоаудиту фахівці визначають джерела тепловтрат будівлі і пропонують варіанти їх усунення. Перевірка здійснюється за допомогою тепловізора і дозволяє точно виявити місця протікання на плоских дахах (завдяки чому можна провести якісний локальний ремонт); здійснюється неруйнівний контроль якості ізолюючих і герметизуючих матеріалів, визначаються порушення функціонування опалювальних систем, систем охолодження, обігріву та кондиціонування.
На основі отриманої інформації складається термограмма, що являє собою карту теплових полів будівлі.
У компанії стверджують, що в результаті впровадження зазначених фахівцями заходів, буде досягнута істотна економія енергоресурсів і, відповідно, зниження витрат на оплату таких статей комунальних послуг, як електрика, опалення та гаряча вода із збереженням комфорту всередині приміщень.

Нагадаємо, що офіційного зниження температурного режиму не буде.
Ідентифікатор: 6849
Aquatherm Kyiv 2024