Виставка Comfort House-2014: все про приватне будівництво
Фото: TRUBA.ua

Виставка Comfort House-2014: все про приватне будівництво

Comfort House 2014
З 17 по 20 вересня 2014 пройде Міжнародна будівельна виставка Comfort House. У нинішньому році Comfort House буде проводитися паралельно з виставками «Будівництво та архітектура» і «Дерев'яний дім».

На всіх трьох виставках, які займуть територію в 20 тис. м2, буде представлено понад 400 компаній-учасників з України та інших країн. Планується, що захід відвідають понад 15 тис. вітчизняних і зарубіжних представників будівельного ринку.
Новий формат виставки дозволить учасникам та відвідувачам ознайомитися з усіма напрямками будівельної сфери, представленими як на самій виставці, так і на тематичних семінарах, конференціях і форумах.
Основний напрямок виставки Comfort House — це впровадження енергоефективних та екологічно безпечних технологій і матеріалів в приватному будівництві. Використання енергозберігаючих технологій та альтернативних джерел енергії, виробництво екологічно безпечних матеріалів, презентація сучасних економічних систем опалення, кондиціювання та вентиляції — це не повний перелік напрямів, які будуть представлені на виставці.
Переваги виставки — унікальне охоплення тематики, широка аудиторія, присутність лідерів українського та зарубіжного будівельних ринків, обширна бізнес-програма.
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати стенд компанії TRUBA.ua, яка є постійним учасником виставки Comfort House.
Ідентифікатор: 6774
Теплоізоляція