ВЕНТС створив тестову кліматичну лабораторію
Фото: blog.vents.ua

ВЕНТС створив тестову кліматичну лабораторію

1 вересня компанія ВЕНТС анонсувала про створення на базі свого виробництва тестової лабораторії по функціональним випробуванням кліматичного обладнання.

Лабораторія відповідає найвищим світовим стандартам і дає можливість використовувати протоколи випробувань як документів, що підтверджують відповідність робочих теплових характеристик вентиляційного кліматичного обладнання.
Лабораторія складається з чотирьох конструктивних вузлів: кліматичної камери, приміщення для випробувань, обладнання, що забезпечує необхідні параметри навколишнього середовища (холодильний агрегат, повітряно-опалювальні агрегати, зволожувач повітря та інше), диспетчерського поста контролю і моніторингу випробувань.
Лабораторія була розроблена і впроваджена спільно з провідними виробниками складових вузлів і комплектуючих. Зокрема, в конструкції використані компресор GEABockGmbH, холодоагент R404A, теплообмінники GüntherAG&CoKG, вентилятори ZIEHL-ABEGG і Ebmpapst.
Всі параметри роботи випробовуваної установки контролюються автоматикою, виводяться на екран монітора на посту диспетчеризації і записуються. Пост оснащений спеціальною програмою моніторингу, яка запускає кліматичну камеру, налаштовує і контролює параметри роботи.
Лабораторія дозволяє компанії оперативно і без зайвих витрат здійснювати тестування виробленого вентиляційного обладнання. Раніше компанія користувалася послугами таких зарубіжних тестових лабораторій, як BRE у Великобританії і EXOVA HVAC Laboratory в Канаді.
Ідентифікатор: 6760
Теплоізоляція