Кабмін виділив кошти на реконструкцію електромереж і перехід на альтернативні види палива
Антоніна Семененко, TRUBA.ua

Кабмін виділив кошти на реконструкцію електромереж і перехід на альтернативні види палива

Урядом прийнято постанови про фінансування реконструкції електромереж і виділення 500 млн грн на переобладнання газових котелень на альтернативні види палива, про це на прес-конференції заявив міністр Кабінету міністрів України Остап Семерак, повідомляє прес-служба Кабміну.

Постанова про виділення 500 млн грн було прийнято 13 серпня. Крім переорієнтації на інші види палива, документ передбачає, що за заміну газових приладів опалення на альтернативні (електричні або твердотоплевние) пристрою домогосподарствам будуть виплачуватися відсотки компенсації.

Розпорядження Кабміну про виділення фінансування на реконструкцію електромереж передбачає будівництво нових ліній від Рівненської, Запорізької та Київської областех загальною протяжністю близько 550 км.

Нагадаємо, що раніше Уряд заявив про намір знизити споживання газу на 30% у сфері ЖКГ.
Ідентифікатор: 6728
М
Что-то мне плохо верится в все эти постановления о выплате компенсации за переход на альтернативное отопление. Я захотел перейти на электроотопление, поверил во все эти высказывания. На компенсацию не претендовал. Но не так все просто, как они нам обещают. Я обратился в Овидиопольский РЭСС Одесской обл. Получил все требования. Я их выполнил. И мощности разрешенной у меня хватает и новый проект на электроснабжение дома с учетом установки электрокотла сделал, теперь еще хотят чтоб я полностью переделал в РБТИ технический паспорт на дом. Во-первых, зима на носу, а во вторых это все стоит кучу денег официально, а у нас как правило еще требуют и взятки. Так что указы и постановления Кабинета министров для них не указ!
1 жовт. 2014 р., 01:02
ВідповістиПоскаржитися на СПАМ
Aquatherm Kyiv 2024