Новинка! Котли на дровах GEFEST-PROFI

Новинка! Котли на дровах GEFEST-PROFI

Котли «Gefest-profi» - інноваційна розробка українських теплотехніків і програмістів. Сконструйовані і розраховані за методикою і з урахуванням досвіду багатьох поколінь пічників і котлобудівельників, вони пройшли удосконалення в інженерних, програмних комплексах САПР (Комплекси, в яких розраховуються авіаційні двигуни для фірми «Boeing» і аеродинаміка болідів Формули-1). Це дало можливість застосувати в котлах нову, революційну схему конвективної частини. Використання якої, дозволило збільшити потужність котла (без збільшення довжини димо-оборотів і істотного ускладнення конструкції) до 30% і відповідно, зменшити на ту ж величину, витрата палива.
Головні переваги котлів «Gefest-profi»:
• Котли «Gefest-profi» мають ефективну конвективную систему, аналогів якої поки не існує (К.П.Д.90-95%) і на сьогоднішній день є найбільш економними (у своєму класі), так для виробництва 1 Гкал тепла спалюється 1 м. куб. деревини твердої породи вологістю 30%.
• Збільшені завантажувальні камери + економне горіння = 1-2 завантаження в 24 години (деревом), одна завантаження в 48 годин (вугіллям). І це не межа.
• Відсутній "людський фактор", немає необхідності в постійній регулюванню процесу горіння, параметри на мікропроцесорі виставляються один раз і надалі (при зміні виду палива) легко підлаштовуються.
• Розрахований і застосований на практиці режим «розумного» горіння, коли згорають майже всі продукти горіння (регламентні роботи з очищення котла раз в сезон).
• Конструкція проста і надійна, немає важкодоступних зон, що ускладнюють очистку.
• Не вимагають димоходів з товщиною труб більше 1,0 мм, з жаростійкої і
корозійностійкої сталі. (Температура газів, що відходять не перевищує 90 градусів за
Цельсієм.)
• Завдяки правильному розподілу теплоносія, практично відсутня точка роси - (котли не плачуть).
• Швидко виходять в робочий режим, максимум через 30 хвилин після розпалу, температура води на виході досягає 90 градусів за Цельсієм.
• Котел всеїдний (будь-яке тверде паливо та з будь-якою якістю).
• Відбір тепла виробляється з усіх поверхонь камери згорання і економайзера, завдяки чому сталеві частини котла не було перегріваються. Розрахунковий термін експлуатації 15-20 років.
• Розрахунок котла за граничним навантаженням проводиться згідно з нормами розрахунку на міцність посудин та апаратів.
• Штатно комплектуються вибуховими клапанами і звуковою сигналізацією.
• При відключенні електрики (якщо передбачена система опалення з природною циркуляцією), котли самі створюють необхідний робочий тиск і продовжують безпечно працювати.
• Широкий діапазон потужностей від 15кВт до 1000кВт.
• Гарантія на котел 24 місяців, на навісне обладнання 12 місяці.
• Гарантійне і післягарантійне обслуговування.
• Інженерний супровід.
В даний момент пропонуються наступні серії котлів:

"Gefest-profi U".
Серія «GP.u.» розроблена для ефективного спалювання будь-якого твердого палива (у т.ч. високої вологості). Процес горіння організовано за принципом прямої газифікації палива (прямого піролізу) з подачею вторинного повітря в смолоскип. Професійне мікропроцесорне управління дозволяє легко переходити на різні види палива.
"Gefest-profi S".
Серія "GP.s" розроблена для ефективного спалювання дров, і брикету при максимально високих температурних режимах. Процес горіння організований за принципом двухзонного горіння. Наявність нижньої зони горіння дає можливість підтримувати вищу температуру зони відновлення в порівнянні з газогенераторами зверненого процесу, завдяки чому розкладання продуктів сухої перегонки палива (крекінг-смол та ін) відбувається більш абсолютно. Котли серії "GP.s" це новітні розробки в області спалювання та отримання теплової енергії. Мікропроцесорне управління котла. Спалювання деревини до 60% вологості.

"Gefest-profi P"
Серія "GP.p" розроблена для спалювання пелетних гранул в пальниках OXI Ceramik +. Максимальний ККД (90-95)% при
спалюванні у всіх режимах роботи пальника. Температура димових газів не більше 100-120 гр / С. Швидке перенастроювання на ручний режим (дрова). Модуляція потужності пальника і автоматичне відновлення роботи при перебоях електрики. Чітке підтримку температури теплоносія, ГВП і в приміщенні. Серія котлів GP.p - найкраще рішення для приватних будинків по заміні газових котлів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6707
Aquatherm Kyiv 2024