Ефективний тандем: «Твердопаливний котел + геліосистема»

Ефективний тандем: «Твердопаливний котел + геліосистема»

Ми розширили свій асортимент твердопаливних котлів і тепер готові пропонувати кінцевим клієнтам наших дилерів новий гостро актуальний продукт - гібридні енергетичні системи на базі твердопаливних котлів і геліосистем.
На сьогоднішній день твердопаливні котли є одними з найбільш економічно ефективних джерел тепла для систем опалення та гарячого водопостачання. Вугілля, дрова, пелети або інша горюча біо-маса досить дешеві. Вартість кіловата тепла, вироблюваного при спалюванні твердого палива, нижче, ніж при використанні газу чи електрики.
Використання твердопаливного опалювального котла в тандемі з геліосистемою забезпечує безліч незаперечних переваг: додаткову економію енергоносіїв, вирішення проблеми зниження ККД котла в літній період, низькі витрати на впровадження та інші. Використання гібридів «твердопаливний котел + геліосистема» дозволяє повністю відмовитися від використання газу та електрики для теплопостачання житлових і комерційних об'єктів, отримуючи при цьому значну економію коштів на енергоносіях, що дорожчають. А якщо додатково
інтегрувати в таку опалювальну систему фотоелектричну складову, можна
домогтися повної автономності від централізованого енергозабезпечення!
Менеджери "АКВАТЕРМ-АЛЬЯНС" вже зараз готові взяти на себе прорахунок гібридної енергосистеми і підготувати комерційні пропозиції з урахуванням енерго-ефективності та окупності. Для отримання такого прорахунку просто зверніться до обслуговуючого Вас менеджера "АКВАТЕРМ-АЛЬЯНС".
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6719
Aquatherm Kyiv 2024