30.05.2014 у 10:00 технічний Семінар для фахівців Вашої фірми з напряму "Protherm" і "Honeywell"

30.05.2014 у 10:00 технічний Семінар для фахівців Вашої фірми з напряму "Protherm" і "Honeywell"

30.05.2014 у 10:00 запрошуємо на одноденний Безкоштовний Технічний Семінар для фахівців Вашої фірми з напряму котли, котельне устаткування "Protherm" і термостатичні і радіаторні регулятори, арматура і устаткування для балансування і регулювання тиску систем водопостачання і опалювання "Honeywell", а також фільтри грубого очищення.

Компанія "Сонет" на підтримку інсталяторів проводить технічний семінар з сантехнічного устаткування світових брендів Protherm і Honeywell. Семінар проводять технічні інженери компаній Protherm і Honeywell.
10:00 - 13:00 На семінарі розглядаються новинки "Котлів і котельного устаткування, комплектація схеми підключення" Protherm, усі особливості і нюанси стосуються монтажу і комплектації системи для повноцінної її роботи, технічні рішення.

13:00 - 13:30 Кава-тайм

13:00 - 14:45 В другій частині семінару буде розглянуто Honeywell: арматуру і устаткування для балансування і регулювання тиску систем водопостачання і опалювання. А також термостатичні і радіаторні регулятори. Будуть розглянуті технічні моменти по підбору і інсталяції устаткування.

14:45 - 15:00 Кава-тайм

15:00 - 16:00 Протягом семінару розглядаються фільтри грубого очищення Honeywell для систем холодного і гарячого водопостачання.

В ході семінару кожен інсталятор має можливість поставити своє питання, що цікавить, отримати відповідь на те, що раніше здається складності в комплектації своїх об'єктів, прийняти участь в дискусії.
Наш семінар дасть багато корисної інформації навіть для професійного монтажника. Після завершення семінару, учасники отримають сертифікат про проходження навчання строком на один рік.
Навчання проводиться безкоштовно! Семінар відбудеться в учбовому центрі Компанії "Сонет" по вул. Миколи Ушакова, 8. Просимо підтвердити участь фахівців Вашої компанії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6590
Теплоізоляція