23.05.2014 запрошуємо на одноденний Безкоштовний Технічний Семінар для фахівців Вашої фірми за напрямком - Cантехнічних систем «TECE» і «Honeywell»

23.05.2014 запрошуємо на одноденний Безкоштовний Технічний Семінар для фахівців Вашої фірми за напрямком - Cантехнічних систем «TECE» і «Honeywell»

23.05.2014 г. в 10:00 запрошуємо на одноденний Безкоштовний Технічний Семінар для фахівців Вашої фірми за напрямком — Cантехнічні системи «TECE» і «Honeywell».

Компанія «Сонет» на підтримку інсталятора проводить технічний семінар з сантехнічного обладнання світових брендів ТЕСЕ і Honeywell. Семінар проводять технічні інженери компанії TECE.

10:00 - 11:00 На семінарі розглядаються новинки «Системи застінових модулів зі змивними бачками для монтажу підвісної фаянсу TECEprofil та різні топ- і дизайнерські моделі Панелей Змиву» TECE, всі особливості та нюанси стосуються установки і комплектації обладнання, технічні рішення.

11:00 - 11:15 Кава-тайм

11:15 - 12:45 У продовження семінару розглядаються новинки - «Ексклюзивні дренажні канали TECEdrainline для ванних кімнат, а також душова дренажна система TECEdrainboard на рівні підлоги» TECE, всі особливості та нюанси стосуються установки і комплектації обладнання, технічні рішення.

12:45 - 13:00 Кава-тайм

13:00 - 14:45 У другій частині семінару буде розглянуто Honeywell: арматуру та обладнання для балансування та регулювання тиску систем водопостачання та опалення. А також термостатичні і радіаторні регулятори. Будуть розглянуті технічні моменти з підбору та інсталяції обладнання.

14:45 - 15:00 Кава-тайм

11:15 - 12:45 У продовження семінару розглядаються фільтри грубого очищення Honeywell для систем холодного та гарячого водопостачання.

У ході семінару кожен інсталятор має можливість поставити своє запитання, закрити питання складності в комплектації своїх об'єктів, взяти участь у дискусії. Наш семінар дасть багато корисної інформації навіть для професійного монтажника. По завершенню семінару, учасники отримають сертифікат про проходження навчання терміном на один рік.
Навчання проводиться безкоштовно! Семінар відбудеться в навчальному центрі компанії «Сонет» по вул. Миколи Ушакова, 8. Просимо підтвердити участь фахівців Вашої компанії.
Якщо у вас виникли питання, дзвоніть нам в офіс.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6575
Теплоізоляція