Ефективна шумоізоляція для холодильних та вентиляційних установок від ebmpapst
Фото: ebmpapst
Повітрозабірні решітки однаково ефективні з осьовими і відцентровими вентиляторами. Вони практично не впливають на вхідну потужність і витрати повітря.

Ефективна шумоізоляція для холодильних та вентиляційних установок від ebmpapst

«ЕБМ - ПАПСТ» розробила ефективний спосіб знизити рівень шуму в холодильних, вентиляційних системах і при кондиціонуванні - повітрозабірні решітки FlowGrid.

У вентиляторах джерелом шуму служать повітряні вихори, які утворюються через порушення потоку повітря. Це характерно для всіх ділянок, де є звуження. Так, ми стикаємося широкосмуговим, вузькосмуговим шумом і шумом пропелера.

Прийнявши до уваги ці умови, інженери «ЕБМ - ПАПСТ» розробили повітрозабірні решітки, які забезпечують ефект випрямлення повітря, що надходить. Вихрові потоки розділяються при ударі об решітку і значно слабшають при проходженні через неї. Як результат - зниження звукового тиску у всьому діапазоні частот.

Новинка виготовляється з композитного матеріалу, що забезпечує її жорсткість. Клас вогнестійкості був визначений згідно стандарту UL94 ‑ горючість пластмас. У результаті випробувань встановлено найвищий клас ‑ 5VA (горіння припиняється на протязі 60 секунд на вертикальному зразку, матеріал не капає, не утворюються отвори). Фахівці компанії стверджують, що при застосуванні грат практично не змінюється вхідна потужність і витрата повітря вентилятора.

FlowGrid однаково підходять для осьових і відцентрових вентиляторів. Можливе використання з плоскою панеллю кондиціонера або в системах центрального кондиціонування, в очисниках повітря і теплових насосах.

Продаж новинки стартує навесні 2014 року.
Подготовлено по материалам www.ebmpapst.com.
Ідентифікатор: 6223
Теплоізоляція