VALTEC на Aqua-Therm Kiev-2013
Фото VALTEC

VALTEC на Aqua-Therm Kiev-2013

15-я міжнародна виставка Aqua-Therm Kiev-2013 пройшла з 14 по 17 травня в МВЦ.

   У ній взяли участь 720 компаній з 32 країни. Це на 23% більше, ніж торік. Виставка стала рекордною і за відвідуваністю: за чотири дні її відвідали майже 37 727 тис. осіб (на 13,7% більше). Загальна площа експозиції склала 24870 м2. Вона повністю зайняла три павільйон МВЦ.

  Aqua-Therm Kiev - виставка, у якій взяли участь провідні виробники та постачальники опалювального і сантехнічного обладнання, що працюють на українському ринку, а також відомі європейські бренди.

  VALTEC виступив на виставці з великим, яскравим, зручно розташованим стендом. Окрім своєї відомої продукції, бренд VALTEC представив новинки - які вже ввійшли в асортимент, і які готуються до виходу на ринок у 2013-му. Серед них - погодозалежний контролер для змішувальних вузлів VT.K200, фільтр з вбудованим магнітом VT.384 (забезпечує повний захист квартирного водолічильника з магнітною передачею крутного моменту), редуктор тиску, регульований мембранний VT.085, пневмогаситель гідроударів CAR.19 а також багато інших пристроїв, що роблять сантехнічні системи функціональними, надійними, простими та зручними в монтажі.

  На діючому стенді відвідувачам демонструвалася робота підлогового опалення, керованого контролером для змішувальних вузлів VT.К100.
Продумані стенди дуже наочно представляли асортиментні напрямки VALTEC (автоматика, колектори, різьбові фітинги, водопровідна і радіаторна арматура і т.д.) і комплексні рішення (металопластикові та поліпропіленові системи тощо).
Як і минулого року, на виставковому стенді VALTEC були встановлені комп'ютери з можливістю вийти на сайт і уточнити характеристики обладнання, що зацікавило, демонструвалися відеоролики про нашої продукції.

   Багато учасників різних конкуруючих брендів відверто визнають ТМ VALTEC як переважного лідера на ринку України, що призводить до тенденції візуальної схожості продукції конкурентів, які видають бажане за дійсне. У продукції ТМ VALTEC в основі відмінних експлуатаційних характеристик лежить не тільки досконалість конструкції, а й точне дотримання технології виробництва, строгий контроль фізико-хімічного складу використовуваних матеріалів.

  Ми впевнені в надійності своєї продукції, досвід використання товарів VALTEC дозволяє виробнику встановити на них безпрецедентний гарантійний термін - 7 років!
Всі відвідувачі стенду VALTEC мали можливість безкоштовно (в обмін на візитку або просто інформацію про себе) отримати повний комплект технічної літератури VALTEC, включаючи дайджест статей наших технічних фахівців і брошуру про новинки 2013 року, а також пам'ятні подарунки від ТМ VALTEC.

З перших і до останніх хвилин роботи виставки стенд VALTEC користувався підвищеним інтересом відвідувачів. Успіх багато в чому став заслугою працюючих на стенді співробітників - технічних фахівців і менеджерів торгової марки VALTEC. Їх відрізняли доброзичливість, готовність компетентно відповісти на будь-яке питання про продукцію і просто проконсультувати гостя з проблем опалення та водопостачання. Ці якості властиві їм і в повсякденній роботі. Раді будемо Вас знову бачити в офісі нашої компанії!

Дякуємо всім за увагу! До нових зустрічей!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5930
Aquatherm Kyiv 2024