На німецькій кліматичній виставці була представлена ​​новинка з України
Фото: Індустріальна група УПЕК

На німецькій кліматичній виставці була представлена ​​новинка з України

Індустріальна група УПЕК розробила і представила інноваційну повітряну клімат-систему на міжнародній виставці холодильного обладнання, теплових насосів, систем вентиляції та кондиціонування повітря `Chillventa 2012`, яка пройшла в Нюрнберзі (Німеччина) з 9 по 11 жовтня 2012 року. Компанія була єдиним учасником з України.

Особливу увагу відвідувачів стенду компанії привернула безфреонова клімат-система, розроблена департаментом повітряних турботехнологій компанії.

ATT-70/170 призначена для клімат-контролю стаціонарних приміщень будь-якого призначення. Влітку установка працює, як кондиціонер (температурний діапазон від +25 до +50 0С), а взимку - як тепловий насос (при t = +7 ... -40 0С). При необхідності систему можна використовувати в якості вентиляційної.

Установка 100% екологічно чиста, оскільки не містить хладагента і масла. Застосування аеродинамічних підшипників дозволяє уникати застосування масла або мастила.

У літній час коефіцієнт охолодження становить від 1,3 до 1,6 (в залежності від вологості повітря) при припливі свіжого повітря до 100%. Це означає, що з одного кіловата споживаної електрики система виробляє 1,3-1,6 кВт холоду. Коефіцієнт опалення в зимовий період складає 2,8-4,2.

Система призначена для кондиціонування і опалення промислових, адміністративних та житлових приміщень, а також для лікарень, громадських місць: вокзалів, ринків та багато іншого.
Ідентифікатор: 5521
Теплоізоляція