Mitsubishi Heavy Industries випускає новий модельний ряд на ринок Японії
Фото: Mitsubishi Heavy Industries

Mitsubishi Heavy Industries випускає новий модельний ряд на ринок Японії

Mitsubishi Heavy Industries (MHI) виводить на внутрішній ринок нову серію побутових кондиціонерів - SP. Продукція на японський ринок надійде в середині жовтня цього року. Серія налічує шість моделей, кожна з яких розроблена із застосуванням запатентованої технології MHI: нано-туман і функцією виробництва іонів, які корисні для шкіри і волосся, а також інгібують віруси і бактерії.

Запатентована функція нано-туману випускає вологу розміром 10-40 нанометрів (звичайний водний пар має розмір 6000 нм). За твердженням компанії, такі невеликі розміри призводять до збільшення поглинання води шкірою і волоссям, що робить їх більш гарними.

Додаткові функції можуть працювати незалежно один від одного, а також в сезон, коли охолодження або опалення приміщення не потрібне.

Датчик руху визначає кількість чоловік і автоматично регулює температуру. Це дозволяє уникнути надмірного охолодження або нагрівання, що сприяє більш комфортному перебуванню в приміщенні, а також економії енергії.

Модельний ряд SP відповідає критеріям енергоефективності та охоплює потужність від 2,2 до 5,6 кВт. Оснащені автоматичною системою очищення фільтрів, можуть швидко охолоджувати або нагрівати приміщення, мають Eco-режим, який визначає оптимальні показники температури та вологості.

Внутрішній блок має компактні розміри: 294 мм у висоту, 798 мм в ширину і 293 мм в глибину.
Ідентифікатор: 5479
Aquatherm Kyiv 2024