Uponor і KWH Pipe оголосили про злиття своїх підприємств
Uponor

Uponor і KWH Pipe оголосили про злиття своїх підприємств

Uponor, підрозділ Infrastructure Solutions з акцентом на зливові та каналізаційні системи, та KWH Group Ltd, зі штаб-квартирою у Фінляндії, повідомили про злиття своїх підприємств. Нове спільне підприємство покликане стати фахівцем в трубних системах в Північній Європі.

Нова компанія знаходиться у спільній власності Uponor (55,3%) і KWH Group (44,7%) і отримала назву Uponor Infra Oy. Вона буде входить в корпорацію Uponor. Угода перебуває на затвердженні в конкурентних відомствах.

Як повідомляє Peter Höglund, президент і виконавчий директор KWH Group, структура буде спрямована на більш ефективне використання потенціалу та сталий розвиток інфраструктури бізнесу в майбутньому. Нова компанія представить на ринку Фінляндії широкий спектр інноваційних продуктів і систем від чого тільки виграють основні групи клієнтів в будівельній промисловості і муніципалітети.

Чистий обсяг продажів в 2011 році Uponor Infrastructure Solutions склав 150 млн. євро, а KWH Pipe - 234 млн. євро.

Персонал обох компаній буде переведений в нову, як старі співробітники.

KWH Pipe є міжнародним експертом пластикових труб. Працює в Європі, Азії та Північній Америці. Розробляє, виробляє і постачає на ринок полімерні труби для промислових, інфраструктурних додатків.
Ідентифікатор: 5465
Теплоізоляція