Оновлений сайт ГК «Термоінжинірінг»
Тимошенко Елена
Логотип ГК Термоинжиниринг

Оновлений сайт ГК «Термоінжинірінг»

Шановні друзі Групи Компаній «Термоінжинірінг»!

Ми раді представити вам оновлену версію нашого сайту termoeng.com.ua. Ми прагнули до того, щоб новий сайт був зручний у користуванні для вас, володів детальною інформацією про сферу опалення, вентиляції та кондиціонування, а також, ви, найбільш яскраво, могли скласти враження про досвід «Термоінжинірінг», сфері послуг і наших заслуги.

Змінився не лише зовнішній вигляд сайту, але також зазнала координальної зміни структура сайту. Оновлений вигляд сайту став більш функціональним, з'явилися нові розділи, інформація структурована і легко знаходиться.

Новий сайт «Термоінжинірінг» доповнився такими розділами, як:

- Вентиляція та кондиціювання промислових будівель, громадських будівель і житлових будинків
- Альтернативне опалення
- Промисловий альпінізм, включаючи утеплення будівель, висотний монтаж конструкцій та антикорозійна обробка
- Виробництво інфрачервоних газових обігрівачів, ШРП і транспортабельних котелень
- Забезпечення технологічних процесів: Промислове охолодження, Разморозка та сушка вантажів, Модернізація промислових печей, а також пропарювання бетону.

Вашій увазі представлена ​​Галерея реалізованих проектів. Тут можна ознайомитися з фактично виконаними проектами.

Тепер дуже просто скачати опитувальний лист безпосередньо з головної сторінки сайту, заповнити його і відправити нам для визначення найбільш енергоефективного варіанту системи опалення, вентиляції або кондиціонування.

Підписавшись на розсилку новин, ви завжди будете в курсі актуальних новин у сфері опалення, вентиляції, кондиціонування і життя компанії «Термоінжинірінг».

Ми намагаємося рухатися в ногу з часом і новий сайт «Термоінжинірінг» це лише часткове відображення нашої роботи, сфер діяльності та послуги, що надаються, і сподіваємося, він дозволить нам заслужити довіру нових клієнтів, партнерів і друзів.

До швидкої особистої зустрічі!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5442
Aquatherm Kyiv 2024