Компанія `Термоінжинірінг` створює першу в Україні мережу центрів кліматичної техніки `Термобокс`
Олена Тимошенко
Всеукраїнський портал кліматичної техніки Термобокс, філія в Донецьку

Компанія `Термоінжинірінг` створює першу в Україні мережу центрів кліматичної техніки `Термобокс`

У серпні поточного року Компанія `Термоінжинірінг` приступила до реалізації стратегічного проекту з відкриття в найбільших містах України центрів кліматичної техніки. Перший такий торгово-консультаційний центр під брендом `термобокси` відкрився 27 серпня в центральній частині м. Донецьк, на вул. Артема, 173. До кінця року планується відкрити аналогічні центри в м. Києві та Одесі. Всього в Україні буде відкрито 10 торгово-консультаційних центрів `термобокси`.
Проект Компанії `Термоінжинірінг` зі створення мережі торгово-консультаційних центрів кліматичної техніки - перший подібний проект в Україні. Відкриті центри будуть виконувати декілька функцій: консультувати з усіх питань, пов`язаних з купівлею, експлуатацією та ремонтом устаткування обслуговувати клієнтів всеукраїнського порталу `термобокси` - видавати покупцям порталу придбану техніку укладати договори на сервісне обслуговування. У `термобокси` є власні автомобілі для безкоштовної доставки придбаної техніки.
`Роздрібні інтернет-продажі на сьогоднішній день - один з найбільш активно розвиваються сегментів ринку, в тому числі і опалювальної техніки. Тому Компанія `Термоінжинірінг` відкрила спочатку всеукраїнський інтернет-портал `термобокси`. А потім, щоб забезпечити покупців порталу якісним сервісом і оптимізувати їх витрати на доставку покупок, ми вирішили створити в найбільших містах України мережу торгово-консультаційних центрів `термобокси`. Впевнені, що наші клієнти по-достоїнству оцінять не тільки переваги нашої техніки (котлів, газових колонок, бойлерів ит.д.), але і високу якість обслуговування, а також вигідні ціни `, - зазначив на відкритті першого центру` термобокси `в м . Донецьку директор Компанії `Термоінжинірінг` Олег Тимошенко.
Довідка:
Термобокси - перший в Україні портал кліматичної техніки, відкритий Компанією `Термоінжинірінг` для розвитку інтернет-продажів. Функціонує як інтернет-магазин для роздрібних і оптових покупців опалювального і водогрійного обладнання, комплектуючих до нього. Щодня в on-line продажу порталу термобоксів більше 1500 товарних одиниць: котли, газові колонки, бойлери, радіатори, конвектори ит.д. Крім покупки устаткування, на сайті можна отримати консультацію інженерів-теплотехніків, укласти договір на сервісне обслуговування котлів, газових колонок, кондиціонерів, замовити бригаду фахівців для виконання монтажу, пуско-налагоджувальних робіт або ремонту опалювального устаткування.
За 12 місяців on-line продажу кліматичного обладнання на всеукраїнському порталі термобоксів досягли 3486 одиниць техніки.
Довідка:
Компанія `Термоінжинірінг` створена в 2000-му році в м. Донецьк. Сьогодні `Термоінжинірінг` - лідер на ринку кліматичного устаткування в східній Україні. В Компанію входять:
• ТОВ НВКФ `Донбас Термо`, комплексно реалізує кліматичні проекти в промислових масштабах і для приватних домоволодінь
• всеукраїнський портал `термобокси`, який здійснює оптову та роздрібну продаж кліматичної техніки та комплектуючих
• сервісний центр, який надає послуги гарантійного та післягарантійного обслуговування обладнання до опалення, газопостачання, гарячого водопостачання, кондиціонування і вентиляції.
`Термоінжинірінг` осуществиляет повний комплекс послуг у сфері опалення, вентиляції та кондиціонування. При цьому виконує за замовленням клієнтів проектування, поставку обладнання, монтаж, пуско-наладку і сервісне обслуговування.
Компанія `Термоінжинірінг` має свої виробничі потужності для виготовлення газових інфрачервоних випромінювачів, транспортабельних котелень, а також співпрацює зі світовими виробниками кліматичного обладнання в частині імпорту. Серед найбільших клієнтів Компанії `Термоінжинірінг`: підприємства Групи СКМ, стадіон `Донбас-Арена`, будівельні компанії `Альтком` і ДИСК, металургійний завод `Істіл`.
http://thermobox.com.ua/index.php?route=information/news&news_id=33
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5423
Aquatherm Kyiv 2024