Увага! Семінар по каналізаційним і дренажним насосам HOMA в Києві перенесено на 5 вересня!
Фото: Енергія Води

Увага! Семінар по каналізаційним і дренажним насосам HOMA в Києві перенесено на 5 вересня!

Вам не з чуток відомо, що запорукою успішної роботи насосного обладнання є правильний підбір, експлуатація та обслуговування. У зв`язку з чим, `Компанія` ЕНЕРГІЯ ВОДИ` спільно з партнером і загальновизнаним світовим лідером у виробництві насосів та насосного обладнання, німецьким заводом HOMA, готові з радістю поділитися цінними знаннями, які, ми впевнені, стануть запорукою правильного вибору обладнання, що Вас цікавить.

Звертаємо Вашу увагу, що семінар перенесено з 30 серпня на 5 вересня!

Скористайтеся можливістю отримати кваліфіковані відповіді та рекомендації з питань вибору, установки та експлуатації каналізаційних і дренажних насосів. Презентацію продукції та навчальний семінар буде проводити представник компанії HOMA Ralf Motz.

У ПЛАНАХ СЕМІНАРУ:

  - Нова антивібраційна система Vicon, яка забезпечує захист насосів і насосних систем від пробою, а Вас від дорогих ремонтів.
- Презентація широкого спектра системи моніторингу глибинних насосів.
- Презентація існуючого модельного ряду насосів заводу HOMA.
Відвідавши наш семінар Ви придбаєте знання які допоможуть Вам експлуатувати каналізаційні та дренажні насоси без зайвих турбот протягом тривалого часу.

Для отримання заявки на відвідування семінару, просимо зв`язатися за телефонами: 044 583-XX-XX Показати телефон+380 44 583 1720, 068 126-XX-XX Показати телефон+380 68 126 0914
або написати на e-mail marketЕнергія Води.com.ua.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 67 304 7045
Пов'язаний контент
Ідентифікатор: 5381