Наприкінці тижня відбудеться семінар для фахівців кліматичного ринку в Києві
Олена Сердюк для TRUBA.ua

Наприкінці тижня відбудеться семінар для фахівців кліматичного ринку в Києві

20 квітня 2012 в Києві відбудеться технічний семінар на тему `Кліматизація великих приміщень децентралізованими системами компанії HOVAL`.

В ході заходу будуть обговорюватися наступні актуальні питання:
1. Модельний ряд кліматичного обладнання компанії HOVAL.
2. Системні рішення для виробничих приміщень.
3. Системні рішення для складів.
4. Системні рішення для супермаркетів.
5. Типовий розрахунок системи для складського приміщення.
6. Типовий розрахунок системи для виробничого приміщення

Проблематика / актуальність. Найбільш актуальними на даний момент є інноваційні рішення, що дозволяють збільшити енергоефективність та енергозбереження. Прикладом такої інновації може служити застосування децентралізованих систем вентиляції і кондиціонування на базі установок з автоматично регульованими вихровими повітророзподільниками від компанії HOVAL. Такі вентиляційні установки розподілені по площі приміщення і встановлюються під стелею або на даху. Вони ідеально підходять для установки в логістичних, торгових, виставкових центрах, складальних виробництвах, авіаційних ангарах, плавальних басейнах і т.д.

Компанія Hoval відома в усьому світі як один з ведучих постачальників закінчених рішень в області систем опалення, охолодження та вентиляції на базі широкого модельного ряду. Будучи лідером в цій області, HOVAL усвідомлює свою відповідальність за збереження енергії та захист навколишнього середовища, що відбивається в розумній комбінації технологій систем опалення і рішень в області систем створення мікроклімату всередині приміщень.

Спікером на технічному семінарі виступить Олег Корнієнко, керівник відділу промислової вентиляції компанії Ліконд

Для участі в технічному семінарі запрошуються інженери, технічні фахівці, проектувальники великих об`єктів. Участь в семінарі безкоштовна, реєстрація обов`язкова.
Для подачі заявки на участь необхідно заповнити форму реєстрації учасника за посиланням http://www.hoval.in.ua/press/2012-04-11/kompaniya-likond-priglashaet-vas-prinyat-uchastie-v-spetsializirovannom-seminare-dlya-proektirovshch/ або надіслати заявку електронною поштою: assistant@publicity.com.ua або service3@publicity.com.ua.
(Реєстрація завершується 18 квітня в 18:00).

Адреса проведення заходу: `Палац України`, Малий Зал, Вул. Велика Васильківська (Червоноармійська) 103, Київ
Початок семінару: 10.00 (реєстрація починається з 9.30).
Ідентифікатор: 5203
Теплоізоляція