Відбулися перші навчальні семінари `Повітряне опалення TECNOCLIMA`
Фото САНСТОР

Відбулися перші навчальні семінари `Повітряне опалення TECNOCLIMA`

10 лютого в Одесі, в рамках програми `Повітряне опалення TECNOCLIMA`, відбувся навчальний семінар для провідних фахівців в області проектування.

Семінар розпочався безпосередньо зі знайомства з компанією TECNOCLIMA та її історією. Також в першій частині семінару була детально розглянута технологія безпосереднього теплообміну (DRY).

У другій частині семінару було розглянуто повний модельний ряд устаткування, технічним характеристикам, з практичними прикладами виконаних проектів із застосуванням даного обладнання.

Третя частина семінару була присвячена порівнянню систем повітряного опалення з традиційними системами, а також застосування систем повітряного опалення на конкретних прикладах.

Наступним містом-учасником був Дніпропетровськ, в якому семінар відбувся 17 лютого.

Під час семінару всім учасникам було запропоновано розіграш приємних італійських подарунків за краще запитання, завдяки чому були розкриті цікаві, актуальні проблеми опалення та проектування.

ТОВ `САНСТОР` висловлює подяку всім компаніям, які взяли участь у семінарі, а також глибоку вдячність за інтерес до обладнання TECNOCLIMA. А також чекає на зацікавлених спеціалістів 24 лютого в Харкові.

Компанія `САНСТОР` завжди готова надавати всебічну допомогу і підтримку.
Ідентифікатор: 5143
Aquatherm Kyiv 2024