На головній арені Євро-2012 - концерн WILO!

На багатьох визначних стадіонах світу працюють невидимі «спортивні агенти» концерну WILO – інноваційні насоси. Від їх роботи залежить комфорт вболівальників та стан футбольного поля. Головна українська арена чемпіонату Європи теж обладнана такими насосами.
Вже через декілька місяців Україна стане центром футбольної Європи – почнеться ЄВРО-2012. І головною ареною цієї події стане київський Національний спортивний комплекс «Олімпійський», який офіційно після реконструкції був відкритий в жовтні 2011 року.


НСК «Олімпійський» - це стадіон класу «Еліт» на 70 050 місць. Його особливість – найбільша у Європі площа покриття даху та велика територія навколо споруди. Крім того, в оновленому комплексі значно збільшені зони для VIP- гостей та обслуговування вболівальників.
Генеральним проектувальником була німецька компанія GMP, яка має великий досвід проектування різноманітних спортивних споруд.
Тож, не дивно, що на стадіоні були реалізовані найновіші інженерні рішення та енергоощадні технології. А відповідальна задача по втіленню задумок проектувальників була доручена насосам WILO. Вони працюють майже у всіх системах життєзабезпечення «Олімпійського»: опалення (котельня та теплові пункти), вентиляція та кондиціювання, водопостачання, полив, дренаж та пожежогасіння.

Деталі на www.wilo.ua
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5116
Aquatherm Kyiv 2024