ВІЛО УКРАЇНА на виставці AQUA-Ukraine 2011

AQUA UKRAINE - 2011
9-го по 12-е листопада в Києві відбувся Форум Енергоефективності.


Компанія «ВІЛО УКРАЇНА» в рамках Форуму взяла участь у виставці `АКВА УКРАЇНА 2011`, а також у конференції «Водопідготовка, водовідведення, очистка стічних вод» , де запрпонувала можливості застосування енергозберігаючого обладнання на каналізаційних очисних спорудах і потенціал скорочення енерговитрат на очистку стоків.

На стенді компанії було представлено насосне обладнання для систем теплопостачання останнього покоління серії Wilo-Stratos GIGA, в якому використані найсучасніші розробки і технології, що дозволяють знизити енергоспоживання на 70% в порівнянні з існуючим обладнанням. Також були представлені надійні та економічні технічні рішення в галузі водопостачання та водовідведення.

Також стенд «ВІЛО УКРАЇНА» відвідав Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства БЛИЗНЮК Анатолій Михайлович. Він зізнався, що здивований масштабами представленого обладнання і можливостями, які відкриваються при його використанні. У той же час міністр відзначив зростаючу потребу в такому обладнанні і необхідність використання останніх досягнень техніки в галузі енергозбереження.
Насосне обладнання є значним споживачем електроенергії в світі. Завдяки встановленню нового, ефективного насосного обладнання на підприємствах ЖКГ, споживання електроенергії можна скоротити на 40-50%. Компанія «ВІЛО УКРАЇНА» готова запропонувати всебічну підтримку підприємствам промисловості та ЖКГ для вирішення питань енергозбереження.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5054
Теплоізоляція