Насосні установки `Wilo-COR-Helix EXCEL`

Німецький концерн WILO SE виводить на ринок нові, енергоефективні багатонасосні установки підвищення тиску - `Wilo-COR-Helix EXCEL`.
Вони призначені для використання в системах водопостачання і підвищення тиску в житлових, офісних будівлях, а також готелях, лікарнях, торгових центрах і промислових системах.
4 липня 2011, у місті Ессен, Німеччина, установки `Wilo-COR-Helix EXCEL` будуть нагороджені премією «Red Dot Award: product design 2011», у категорії «Торгівля і промисловість`.
«Red Dot Award: product design 2011» є нагородою світового класу для всіх продуктів, випущених за останні два роки. Ця премія вручається за інновації, функціональність, ергономіку, екологію і надійність.
За звання `Red Dot Award: product design 2011` боролися 4433 продукта, 1700 компаній, більш ніж з 60 країн світу! «Ніколи не слід недооцінювати наявність гарного дизайну в новому продукті`, пояснює професор Пітер Зек, президент конкурсу. Наявність інноваційних складових гарантує експлуатаційну безпеку і надійність насосів. Саме це одна з причин успіху продукту. Також хотілося б підкреслити, що `Wilo-COR- Helix EXCEL `досить прості в експлуатації завдяки приладу управління з можливістю дистанційного моніторингу, графічному дисплею і запатентованою технологією « червоної кнопки », яка застосовується для всіх видів електронних насосів Wilo.
Багатонасосні установки `Wilo-Helix EXCEL`, як і всі останні новинки концерну Wilo, оснащені високоефективними HED-двигунами ЄС з надзвичайно низьким споживанням електроенергії (HED - High Efficiency Drive). Показники ККД електродвигунів досягають значень, які перевершують максимальні значення майбутнього класу енергоефективності IE4 (згідно з вимогами стандарту IEC TS 60034-31, випуск 1). І ця новинка від концерну WILO SE вже сьогодні перевершила всі майбутні норми Європейської Директиви про енергоефективності, яка набула чинності 16 червня 2011 року.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4856
Теплоізоляція