Українські фахівці продовжили знайомство з децентралізованими енергоефективними системами вентиляції, обігріву та охолодження компанії HOVAL
Фото ЛІКОНД

Українські фахівці продовжили знайомство з децентралізованими енергоефективними системами вентиляції, обігріву та охолодження компанії HOVAL

28 жовтня 2011 в Києві, в конференц-залі Президент Готелю відбувся Другий спеціалізований технічний семінар для проектувальників і спеціалістів кліматичного ринку. Організатор семінару - компанія `Ліконд`, офіційний партнер компанії Hoval (Ліхтенштейн) в Україну.

Ключові питання, що розглядаються на Другому семінарі Hoval були суто практичними і стосувалися методики покрокового розрахунку децентралізованих установок енергоефективних систем вентиляції, обігріву та охолодження компанії Hoval.

На семінарі були присутні більше 100 учасників - це фахівці компаній-операторів ринку кондиціонування та вентиляції, представники великих будівельних компаній, провідні українські проектувальники систем вентиляції, опалення та кондиціонування. Всі учасники отримали іменні сертифікати.

На Семінарі були представлені унікальні моделі вентиляційного устаткування Hoval для супермаркетів, складів, виробничих та інших приміщень. На прикладах покрокового розрахунку беруть участь проектувальники навчалися підбирати оптимальні рішення для вентиляції виробничих, торговельних і складських приміщень.

Г-н Георг Еберхартер, інженер-консультант компанії Hoval, представив технічні рекомендації Hoval з проектування систем вентиляції на великих об`єктах, зокрема:
- Для складських приміщень - розрахунки установок Hoval TopVent - вентиляційного устаткування для нагрівання й охолодження приміщень з високими стелями за допомогою рециркуляционного або припливного повітря.
- Для виробничих приміщень були наведені розрахунки для коректного підбору установок Hoval RoofVent - припливно-витяжних установок для нагрівання й охолодження рециркуляційні, змішаним або зовнішнім повітрям;

Сьогодні, кліматичні системи HOVAL працюють усередині таких всесвітньо відомих будівель, як: Букінгемський палац у Лондоні, хмарочос Бурдж Халіфа в ОАЕ, Міланський собор в Італії, Віндзорський замок в Англії, Заборонене місто в Пекіні, стадіон Уемблі в Лондоні, Празький Національний театр в Чехії та багато інших.

Олег Корнієнко, керівник відділу промислової вентиляції компанії `Ліконд`, акцентує увагу на перевагах обладнання Hoval: `децентралізувати системи для створення мікроклімату в приміщеннях створюють комфортний клімат у великих внутрішніх приміщеннях при мінімальному споживанні енергії. На відміну від централізованих систем, вони мають модульну структуру, при якій одна система містить численні однотипні або різні внутрішні блоки кондиціонування повітря. Це гарантує максимальну пристосованість і гнучкість на всіх етапах проектування, монтажу, експлуатації і технічного обслуговування `.
Ідентифікатор: 5015
Теплоізоляція