Українські фахівці продовжать знайомитися з децентралізованими енергоефективними системами вентиляції, обігріву та охолодження компанії HOVAL
Олена Сердюк для TRUBA.ua

Українські фахівці продовжать знайомитися з децентралізованими енергоефективними системами вентиляції, обігріву та охолодження компанії HOVAL

28 жовтня 2011 в Києві, в конференц-залі Президент Готелю відбудеться Другий спеціалізований технічний семінар для проектувальників і фахівців кліматичного ринку. Організатор семінару - компанія Ліконд, офіційний партнер компанії Hoval (Ліхтенштейн) в Україні.

Тематика Другого семінару Hoval, реєстрація на який вже стартувала, буде суто практичною - стосовно методики покрокового розрахунку децентралізованих установок енергоефективних систем вентиляції, обігріву та охолодження компанії Hoval.

У програмі Семінару будуть представлені унікальні моделі вентиляційного устаткування Hoval для супермаркетів, складів, виробничих та інших приміщень. На прикладах покрокового розрахунку беруть участь проектувальники навчаться підбирати оптимальні рішення для вентиляції виробничих, торговельних і складських приміщень.

У рамках заходу заплановано виступи Пана Георга Еберхартера, інженера-консультанта компанії Hoval і Олега Корнієнка, керівника відділу промислової вентиляції компанії Ліконд.

Нагадаємо, що влітку цього року компанія Ліконд представила українському ринку ТМ Hoval і за час офіційного партнерства Ліконд-Hoval вже була проведена спільна прес-конференція компаній і Перший, вступний технічний семінар для проектувальників і фахівців кліматичного ринку. Також в спеціалізованих ЗМІ вже присутній ряд статей та інших тематичних матеріалів про переваги децентралізованих систем вентиляції.

Володимир Степура, директор компанії Ліконд, підкреслює затребуваність подібних кліматичних рішень від компанії Hoval в Україні: `Інноваційні та одночасно енергоефективні рішення, є найбільш актуальними на даний момент. Приклад такої інновації - застосування децентралізованих систем вентиляції та кондиціонування на базі установок з автоматично регульованими вихровими повітророзподільниками. Такі вентиляційні установки розподілені за площею приміщення і встановлюються під стелею або на даху. Вони ідеально підходять для установки в логістичних, торгових, виробничих і громадських об`єктах, які сьогодні дуже потрібні для розвитку інфраструктури нашої країни`.
Ідентифікатор: 4977
Теплоізоляція