Група компаній SANPOL - дистрибютор турецького заводу-виробника екструдованого пінополістиролу Penoboard

В даний час, коли потреба в енергозбереженні стає все більш актуальною, використання надійної і якісної теплоізоляції в Україні дозволить нашим клієнтам заощадити чималу кількість коштів. Реалізуючи продукцію Українського виробництва ТМ «Penoboard» ми впевнені в його якості і високій технології виробництва з використанням провідних технологій та європейських стандартів.
Відомо, що Penoboard - найкращий термоізоляційний матеріал Українського виробництва!
Це один з яскравих представників сучасних термоізоляційних матеріалів, які на сьогодні широко використовуються при зведенні житлових і технічних комплексів та приміщень. Споживач, в широкому сенсі цього слова, вже давно оцінив всю лінію продукції Penoaboard. З представлених матеріалів нескладно підібрати потрібний утеплювач для вирішення різної складності питань з утеплення приміщень і будівель. Penoboard може задовільнити вимоги будь якого замовника. Використовується Penoboard не тільки для теплоізоляції будівель, але і так само для будівництва автодоріг і залізничних шляхів сполучень для термоізоляції грунту,для попередження деформації дорожнього покриття в умовах мінусової температури.
З упевненістю можемо сказати, що «Penoboard» - якісний, універсальний ізоляційний матеріал, який застосовується абсолютно в усіх галузях будівництва!
Наша компанія показала себе як надійний постачальник тепло-звуко-ізоляційних матеріалів ТОВ «Альтіс Холдінг» на будівництво Львівського аеропорту-приблизно близько 15 тис м.кв екструдованого пінополістеролу товщиною 30мм).
Усі сертифікати надаються по запиту клієнта!
Для отримання більш детальної інформації телефонуйте нашим менеджерам!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4936
Теплоізоляція