Сенсація на ринку теплої водяної підлоги

Вперше в Україні компанія Sanpol розробила і випустила дослідний зразок нової системи теплої водяної підлоги під назвою Sanpol Comfort. Фіксуючий елемент Sanpol Comfort призначений для теплої водяної підлоги під трубу 16мм, як PE-X, так і під металлопластіковую трубу.
Лабораторія Sanpol Україна вже спроектувала макет теплої водяної підлоги Sanpol Comfort, і в найкоротші терміни планується запуск виробництва фіксуючих матів і впровадження їх на ринок теплої водяної підлоги України.
Нові мати Sanpol Comfort будуть розроблені таким чином, що їх монтаж буде швидкий і зручний. Спеціальна система з`єднання матів і спосіб укладання труби «клік», дозволить зробити всі монтажні роботи легко і без зайвих зусиль. Технологія «клік» - це заощадження вашого часу, культура швидкого укладання і використання, а також якісний результат і довгі роки служби.
Компанія Sanpol Україна здійснює всі заходи по поліпшенню якості своїх матеріалів, і безпосередньо і готовій продукції. Нова тепла підлога Sanpol Comfort вироблятиметься з високоміцного матеріалу. Ми обіцяємо хороше поєднання вартості матеріалу, монтажу і сервісу! Ми приємно здивуємо вас поєднанням ціни і якості, а також постійним клієнтам ми гарантуємо знижки на комплектуючі для теплої водяної підлоги.
Наша компанія запрошує до співпраці всіх бажаючих: монтажні фірми, приватних підприємців, магазини роздрібної торгівлі будівельними матеріалами і так далі. Додаткову інформацію ви зможете отримати від наших фахівців.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4838
Aquatherm Kyiv 2024