Інтерпайп НТЗ переводить підприємство на систему замкнутого циклу водоочистки

Інтерпайп НТЗ переводить підприємство на систему замкнутого циклу водоочистки

Інтерпайп НТЗ переводить свої виробничі потужності, які розташовані на підприємстві в Дніпропетровську, на систему замкнутого циклу водоочистки. Про це повідомив голова правління ВАТ `ІНТЕРПАЙП НТЗ`, Андрій Коротков, коментуючи несанкціоноване скидання в Дніпро забруднюючих речовин невідомим поки підприємством.

Як балансоутримувач колектора, Інтерпайп НТЗ провів своє власне розслідування і за даними хімічного аналізу, проведеного в лабораторії компанії, винуватцем викиду є підприємство, що використовує у виробничому процесі травлення чорних металів в розчині соляної кислоти.

Яке саме з підприємств, що використовують колектор, здійснило несанкціонований викид забруднюючих речовин в річку Дніпро, стане відомо на черговому засіданні комісії з розслідування викиду.

Не залежно від оголошених результатів ІНТЕРПАЙП НТЗ має намір істотно посилити вимоги і контроль за користувачами колектора. У світлі цих подій та рішень підприємство збирається до кінця 2011 року запустити систему замкнутого циклу водоочистки.

Інвестиції в проект складуть більше 3 млн. доларів.
Ідентифікатор: 4877
Aquatherm Kyiv 2024