У львівському терміналі кладуть `теплу підлогу`

У львівському терміналі кладуть `теплу підлогу`

У новому терміналі аеропорту `Львів` влаштовують систему `тепла підлога`. Її монтують на третьому поверсі будівлі. Про це Інформаційному центру `Україна-2012` повідомили в Нацагентстві Євро (Укрєвроінфрапроект).

Основне завдання `теплої підлоги` — забезпечити комфортний температурний режим для перебування пасажирів. `На бетонне перекриття кладуть ізолююче покриття, зверху будівельники встановлять пластикові трубки, а по цих трубах буде проходити гаряча вода`, - розповів керівник проекту з будівництва нового терміналу ДП `Західінфрапроект` Віктор Метелиця. Температура води розраховуватиметься індивідуально, залежно від погодних умов на вулиці і безпосереднього температурного режиму усередині аеровокзалу.

Після укладання труб, їх заллють бетоном, а зверху покриють керамічною плиткою, в деяких зонах — каучуковим покриттям. `На сьогодні 50 % даних робіт виконано. Залишилося прокласти трубки на окремих ділянках галереї`, - підкреслив пан Метелиця. Усе обладнання, необхідне для влаштування теплої підлоги захищене відповідними сертифікатами і має відмінні технічні характеристики. Гарантія цієї системи — 10 років.

Нагадаємо, що саме на третьому поверсі буде розташовано зал очікування пасажирів на відліт, який умовно можна розділити на три зони: звичайний зал, зона Duty Free з просторою галереєю, а на другому рівні цього поверху — VIP ложі для пасажирів внутрішніх і міжнародних рейсів. Загальна площа залу очікування понад 5000 м кв.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 4862
Теплоізоляція